Zde definujte parametry a klikněte na tlačítko!
Lité sverné pripojení podle ISO 2852 pro všechny hadice Master-PUR Food, bezpecné pro potraviny EU 10/2011
Zobrazit informace o produktuZde definujte parametry a klikněte na tlačítko!
Popis, dodatek k názvu produktu | Lité sverné pripojení podle ISO 2852 pro všechny hadice Master-PUR Food, bezpecné pro potraviny EU 10/2011 |
Specifikace řešení připojení | vodotěsné spojení, proudnicový, pro potravinářské hadice Master-PUR od DN 25 - DN 102 |
Provedení vtoku / límce | vyrobeno ze specifikovaného materiálu |
Materiál rámečku / límce | Polyuretan |
Specifikace rámečku / límce | schváleno pro přímý styk s potravinami podle směrnice EU 1935/2004, 10/201, materiál je v souladu s potravinářskými předpisy BfR, materiál odpovídá potravinářským předpisům DIN 32676 řady A, materiál splňuje požadavky potravinového práva ISO 2852 |
Provedení trysky | provedení jako upínací objímka, obsazení, vyrobeno z kovu |
Materiál trysky | ušlechtilá ocel 1.4301 |
Konstrukce těsnicího kroužku | vyrobeno z gumy |
Materiál těsnicího kroužku | NBR (NBR) |
Chemické vlastnosti | bez zápachu a chuti, dobrá odolnost vůči chemikáliím, nerezavějící |
Mechanické vlastnosti | vynikající pevnost v tahu a roztržení |
Jiný | odvod elektrostatického náboje uzemněním mezi hadicí a armaturou |
Teplotní rozsah | -40 na 90 °C |
krátkodobá maximální teplota | krátkodobě až 125 °C |
Dodávka, typ výroby | zakázková výroba |
volitelná úprava položky (na vyžádání) | na vyžádání k dispozici v aseptickém provedení podle DIN 11863-3, svařitelné nebo lisované, jiné materiály |
Všechny údaje se vztahují na médium a okolní teplotu +20 °C.
* Informace o poloměru ohybu ve vztahu k vnitřní straně ohybu hadice | S výhradou technických změn a barevných odchylek
Máte nějaké dotazy k produktu, řešení na míru nebo speciálním oblastem použití pro vaše požadavky? Neváhejte nás kontaktovat! Těšíme se na rozhovor s vámi!